Loading...
Wandeling2019-08-05T12:13:37+02:00

Zit je met een concrete kwestie waarbij je hulp nodig hebt? Een relatie waarbij je steeds tegen dezelfde kwestie aanloopt, stress op je werk of moeite om prioriteiten te stellen? Wil je iets veranderen in je leven, maar weet je niet hoe het te realiseren? Is er een vaag gevoel van onvrede en wil je helderheid? Laat je inspireren door de natuur en ga op zoek naar je innerlijke wijsheid die antwoord geeft op al je vragen.

Ieder mens heeft periodes waarin het leven ingewikkeld is. Dergelijke uitdagingen zijn mogelijkheden om te leren en te zien welke lessen je eruit kunt halen. “Falen is succes, als je ervan leert.” De essentie van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording is het proces van vergissingen en fouten waaruit we nieuwe stappen kunnen maken. Hierdoor komen we dichterbij wie we werkelijk willen zijn. Wandelend in de natuur help ik je te komen bij jouw intuïtie en te ontdekken je over de kwesties te vertellen heeft.

Wandelend komen we in dialoog en al uitwisselend kom je tot inzichten die je zullen verrassen. De beweging brengt je in je lichaam, naast elkaar wandelend kijk ik met je mee en luisterend laten we ons inspireren door de natuur en vinden samen de stappen die nodig zijn om de kwestie waarmee je zit stap voor stap op te lossen.

De wandel life coaching is in de buurt van Haarlem en Zandvoort. Je kunt me hierop klikken om me te bereiken.

Voor kosten zie pagina ‘tarieven’.