Loading...
Mentale Golf Coaching2019-09-24T12:48:54+01:00

Ervaar jij ook te veel spanning en frustratie tijdens een rondje golf? Ben je klaar met jouw instabiliteit? Bederven slechte slagen en andere afleiding jouw speelplezier? Oefen je regelmatig, maar wordt je voor je gevoel maar niet beter? Loop jij ook al een tijdje rond met vragen over golf, (ont)spanning, (in)stabiliteit en/of (een gebrek aan) spelplezier?

Stel je eens voor dat je écht kunt genieten van een stabiel ontspannen rondje golf waarin je met veel plezier de ene na de andere goede bal slaat. En mocht het dan een keer misgaan, je begrijpt waardoor het komt en je de tools hebt om dit snel achter je te laten en weer lekker verder te genieten van de rest van je ronde.

Dat is precies wat ik je ga leren in de mentale golf coach trainingen. Je krijgt tools aangereikt om te zorgen dat je herstelt van dips, rustig blijft op spannende momenten en je techniek optimaal gebruikt.

Klik hier om contact met me op te nemen.

Klantervaring:

Chris Schouten

Tijdens mijn rondje golf met Dirk, raakte ik zoals gebruikelijk de bal met enige regelmaat volkomen verkeerd. Volgens Dirk kwam dat door de spanning. Hij gaf me onder andere de volgende tips om de spanning wat minder van invloed te laten zijn op mijn spel.

  • Als je weet waar de spanning vandaan komt, kan je dat relativeren. In mijn geval is dat denk ik een door mijzelf opgelegde druk om te presteren. De vaak gehoorde uitdrukking “Het zit tussen de oren” lijkt me helemaal van toepassing.
  • Als je weer eens een verkeerde bal slaat, mopper dan even stevig op jezelf om het direct daarna te vergeten. Gebruik daarbij het handgebaar STOP om even afstand te nemen.

Al meteen tijdens de volgende ronde het idee van goed te moeten spelen losgelaten. Voor elke slag rustig de tijd genomen en geprobeerd een vaste routine af te werken. En dat werkte!
Natuurlijk kwam er ook wel weer eens een slechte slag voorbij. Dan was het even “KL….AK” en het stopteken maken om vervolgens weer rustig door te gaan. Het werd een heel goed en ontspannen rondje.

Ik kan Dirk absoluut aanbevelen!