Loading...
Over Mij2019-09-20T10:33:09+02:00

Mijn naam is Dirk van der Laan

Ik werkte van 1988 tot 1996 in de vervoerseconomie als onderzoeker waarvan tussen 1990 en 1994 als universitair docent luchtvaarteconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Door een overweldigende bijna-doodervaring ging ik in 1993 het pad op van persoonlijke groei en bewustwording. Vanaf die tijd is het mijn passie om vanuit lichtheid en liefde te leren leven en anderen te helpen in hun proces van bewustwording.

Tussen 1996 en 2013 was ik actief als componist, zanger en pianist waarbij ik mijn eigen liedjes vertolkte in theaters en op feesten, partijen, congressen e.d.. Ik volgde enige jaren een muziek- en kleinkunstopleiding in Amsterdam en begeleidde daarbij verschillende artiesten. In eigen beheer produceerde ik een aantal Cd’s met eigen Nederlandstalig werk.

In 2003 ontdekte ik mijn mediamieke gaven en kreeg contact met mijn gids waarover ik in 2013 mijn boek ‘Op weg naar een Nieuw Bewustzijn’ publiceerde met hierin een CD met eigen liedjes en meditaties. Muziek heeft de gave in zich te helen en daarom organiseer ik ook muziek- en klankmeditaties. Mijn coaching staat vooral in het teken van bewustwording van beperkende gedachten, ideeën en overtuigingen die tussen ons en ons geluk staan.

‘Geen mens is perfect. We hebben allemaal onze eigen weg te gaan naar onze kern waarin we verbonden zijn met de wereld om ons heen. Mijn pad gaat via golf, muziek, meditatie en Lifecoaching. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is als een ander je bijstaat bij het verwezenlijken van je doelen. Ieder mens moet het weliswaar zelf doen, maar niet alleen. In ons leven is het de kunst obstakels te veranderen in uitdagingen, moeilijke periodes in leermomenten en negatieve emoties in manieren om bij je innerlijke kracht te komen. Niets vind ik mooier dan mensen begeleiden op die weg!’

 

Klik op onderstaande afbeelding om het nummer “Ik droom in het groot” te beluisteren (uitgevoerd met zangeres Judy Kesnar).

Het is mijn passie om vanuit
lichtheid en liefde te leven