Loading...
Over Mij2019-12-21T11:56:38+01:00

Mijn naam is Dirk van der Laan

Ik ben lifecoach en mentale golfcoach. Het is mijn passie samen met mensen te ontdekken hoe zij door een meer ontspannen mindset meer geluk kunnen ervaren en zowel in hun leven als in het golfen hun doelen gemakkelijker bereiken en meer genieten.

In de ruim vijfentwintig jaar dat ik bezig ben met persoonlijke groei, mindfulness en (sport)psychologie heb ik gemerkt dat het loslaten van de wil om te bereiken de sleutel is voor betere prestaties en meer vreugde. Onze maatschappij is eenzijdig gericht op het behalen van doelen en die mindset nemen we vaak ongemerkt over.
Dat gaat ten koste van onze natuurlijke levensstijl. We vechten tegen onszelf en hoe hoger de druk, des te minder zijn vaak de prestaties. Het is mooi om te zien hoe mensen met wat mentale begeleiding deze negatieve spiraal kunnen doorbreken. Afgelopen jaren coachte ik vele mensen waarbij we op zoek gingen hoe zij meer konden ontspannen in hun dagelijkse leven. Het resultaat verraste hen en dat is iets wat ik vaker tegenkom.

‘Geen mens is perfect. We hebben allemaal onze eigen weg te gaan naar onze kern waarin we verbonden zijn met de wereld om ons heen. Mijn pad gaat via golf, muziek, meditatie en Lifecoaching. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is als een ander je bijstaat bij het verwezenlijken van je doelen. Ieder mens moet het weliswaar zelf doen, maar niet alleen. In ons leven is het de kunst manieren te vinden om bij onze innerlijke kracht te komen. Niets vind ik mooier dan met mensen samen te onderzoeken hoe zij dit in hun leven kunnen realiseren!’

 

Klik op onderstaande afbeelding om het nummer “Ik droom in het groot” te beluisteren (uitgevoerd met zangeres Judy Kesnar).

Het is mijn passie om vanuit
lichtheid en liefde te leven