Loading...
Over Mij2023-10-30T13:51:07+01:00

Mijn naam is Dirk van der Laan

Ik ben erkende lifecoach en ervaringsdeskundige op het gebied van burnout en persoonlijke groei. Sinds mijn nabij-de-doodervaring in 1993 heb ik intuïtieve gaven in mezelf ontdekt (o.a. helderhorendheid) die ik gebruik om mensen te helpen persoonlijke crises te overwinnen en hun life purpose te ontdekken en realiseren.

In de ruim vijfentwintig jaar dat ik bezig ben met persoonlijke groei, mindfulness en psychologie  (na jarenlang als econoom en vlieger te hebben gewerkt) heb ik gemerkt dat de spirituele wereld ons allerlei uitdagingen op ons pad stuurt om ons te sturen in de richting waarin we moeten gaan om ons life purpose te realiseren. 
Problemen ontstaan wanneer we van ons natuurlijke pad afgaan waardoor we weinig energie en levenslust hebben en terecht komen in een burnout of andere persoonlijke crisis. We vechten tegen onszelf en gaan in tegen onze gezonde life style. Het is mooi om te zien hoe mensen met wat mentale begeleiding deze negatieve spiraal kunnen doorbreken.

‘Geen mens hoeft perfect te zijn. We hebben allemaal onze eigen weg te gaan naar onze essentie waarin we verbonden zijn met de wereld om ons heen. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is als een ander je bijstaat bij het verwezenlijken van je doelen. Ieder mens moet het weliswaar zelf doen, maar niet alleen.
In ons leven is het de kunst
manieren te vinden om bij onze innerlijke kracht te komen. Niets vind ik mooier dan met mensen samen te onderzoeken hoe zij dit in hun leven kunnen realiseren!’

 

Klik op onderstaande afbeelding om het nummer “Ik droom in het groot” te beluisteren (uitgevoerd met zangeres Judy Kesnar).

Het is mijn passie om vanuit
lichtheid en liefde te leven