Loading...
Over Mij2019-08-19T12:29:26+02:00

Mijn naam is Dirk van der Laan

Ik heb jarenlang gewerkt als universitair docent luchtvaarteconomie. Door een overweldigende lichtervaring ging ik in 1993 het pad op van persoonlijke groei en bewustwording. Vanaf die tijd is het mijn passie om vanuit lichtheid en liefde te leven, daar stappen in te zetten en anderen te helpen in hun proces.

In 2003 ontdekte ik mijn mediamieke gaven en kreeg contact met mijn gids. Zijn boodschappen hebben me prachtige inzichten gegeven in de zin en doel van ons bestaan en tevens op het pad gezet om meer vanuit vreugde en lichtheid te leven. Keer op keer heb ik de woorden met succes getoetst op consistentie en logica, zoals ik dat in de wetenschap gewend was. Toen ze ook nog eens perfect bleken aan te sluiten bij de moderne natuurkunde (deeltjesfysica en kwantummechanica) en ze ook in de praktijk van mijn leven werkten, ben ik daarover gaan schrijven en publiceerde mijn boek ‘Op weg naar een Nieuw Bewustzijn’.

Sindsdien geef ik (Wandel) Lifecoaching en Golf mentale coaching. Ook organiseer ik workshops, muziek- en klankmeditatie.

Ik woon samen met illustrator en kleurencoach Vera de Backker, met wie ik de workshops organiseer. Samen hebben we een dochter. Ik ben ook singer/songwriter. Klik op onderstaande afbeelding om het nummer “Ik droom in het groot” te beluisteren (uitgevoerd met zangeres Judy Kesnar).

Het is mijn passie om vanuit
lichtheid en liefde te leven