Loading...
Wandel Lifecoaching2021-02-24T11:47:17+01:00

Zit je met een concrete kwestie waarbij je hulp nodig hebt? Een relatie waarbij je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt, stress op je werk of moeite om prioriteiten te stellen? Wil je iets veranderen in je leven, maar weet je niet hoe het te realiseren? Is er een vaag gevoel van onvrede en wil je helderheid? Laat je inspireren door de natuur en ga op zoek naar je innerlijke wijsheid die antwoord geeft op al je vragen.

Ieder mens heeft periodes waarin het leven ingewikkeld is. Dergelijke uitdagingen zijn mogelijkheden om te leren en te zien welke lessen je eruit kunt halen. “Falen is succes, als je ervan leert.” De essentie van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording is het proces van vergissingen en fouten waaruit we nieuwe stappen kunnen maken. Hierdoor komen we dichterbij wie we werkelijk willen zijn. Wandelend in de natuur help ik je te komen bij jouw intuïtie en te ontdekken je over de kwesties te vertellen heeft.

Wandelend komen we in dialoog en al uitwisselend kom je tot inzichten die je zullen verrassen. De beweging brengt je in je lichaam, naast elkaar wandelend kijk ik met je mee en luisterend laten we ons inspireren door de natuur en vinden samen de stappen die nodig zijn om de kwestie waarmee je zit stap voor stap op te lossen.
De wandel life coaching is in de buurt van Haarlem en Zandvoort. Klik hier om contact met me op te nemen.
Voor kosten zie pagina ’tarieven’.

Klantervaring:

Yvonne, Heemstede

“Al enkele jaren zat ik absoluut niet lekker in mijn vel. Wist niet wat ik met mijn leven aan moest, wist niet wat ik wilde in en met mijn leven.

Ik ben toen wandelsessies met Dirk gaan doen en dat heeft mijn leven enorm verrijkt. Ik vond het heerlijk om op deze manier buiten te zijn en te wandelen in de natuur terwijl we hele gesprekken hadden waarbij ook de humor niet ontbrak.

Terwijl ik praatte luisterde Dirk ècht naar wat ik te zeggen had. Hierdoor kon hij de juiste vragen stellen en kwamen we regelmatig tot hele andere issues die speelden dan dat ik dacht. Hij wist heel goed tot de kern te komen van wat mij uiteindelijk dwars zat! Geweldig!

Tijdens de sessies deden we ook oefeningen in aarden en voelen en het maken van affirmaties. Hiermee kon ik thuis ook aan de gang om eerder tot de kern van mijn gevoelens en gedachten te komen en ben ik veel beter in mijn vel gaan zitten.

En soms wanneer ik merk dat ik ondanks de handvatten die ik van Dirk heb gekregen er niet helemaal uitkom, doe ik weer een sessie met hem en merk ik dat ik sneller weer een pas voorwaarts kan doen in mijn leven.

Kortom, wandelsessies met Dirk van harte aanbevolen!”