Loading...
Nieuw Bewustzijn2019-08-18T14:06:39+02:00

Wie vanuit het eenheidsbewustzijn leeft, beseft zich dat we ten diepste met elkaar verbonden zijn. Daar waar de mind steeds weer tracht ons te laten denken dat we aparte wezens zijn die losstaan van elkaar, brengt de liefde ons in het besef dat alles en iedereen onderdeel uitmaakt van het geheel, de eenheid.

In de praktijk van alledag komen we vele uitdagingen tegen die ons confronteren met onze onjuiste ideeën. We merken dit aan negatieve emoties als angst, woede en pijnlijk verdriet die ons in de weg zitten.

We groeien naar een nieuw bewustzijn door de ervaring van de onrust van die emoties ten opzichte van de vrede en rust wanneer we ons verbonden weten. Dit proces is het meest wezenlijke van ons leven.

Iedere crisis – groot of klein – heeft het geschenk in zich om te leren. We kunnen ons perspectief op de wereld veranderen en bevrijd worden van de last die we al zolang ongemerkt en ongewild met ons meedragen. Het is een mentaal, emotioneel en fysiek proces waarbij van ons bereidheid wordt gevraagd in onszelf te schouwen en ons open te stellen voor de lessen die het leven brengt.

Onze groei naar een Nieuw Bewustzijn is het meest wezenlijke dat we kunnen doen. Ieder mens is op bezig op dat pad en gevorderd tot waar hij of zij is. Onze intuïtie kan ons vertellen welke stap we moeten zetten. Voelt het voor jou goed om via mijn coaching dichter bij de liefde in jezelf te komen, dan ben je altijd welkom.

Hier vindt je meer over mij en hoe ik tot mijn inzichten ben gekomen?